Oglinzi Decorative Suceava

by Iulian Bordianu

Creeaza un ambient unic cu oglinzile decorative, solutii de lux pentru design interior modern!
Oglinzile decorative sunt elemente vedeta in orice decor. Adauga o alta dimensiune si luminozitate spatiului in care sunt amplasate. Sunt decoratiuni de lux, proiecte sofisticate si pretioase si datorita finisajelor incluse.

Beneficiile clientilor nostri

Concept unic

Oglinzile decorative sunt proiectate dimensional, ca forma, stil incat sa se potriveasca 100% in decor. Sunt idei originale, o reprezentare a luxului: imaginati-va bucatarii sau seminee placate cu oglinda, televizoare prin oglinzi! Noi le putem crea!

Proiectare design

Proiectam integral un concept, masuram, facem randari. Inainte de a incepe etapa de executie oferim consiliere completa, tinand cont de dorintele clientilor. Oglinzile decorative sunt ideale in spatii comerciale, Horeca, dar si in resedinte.

Montaj profesional

Inclus in pretul proiectului este montajul profesional, asigurat pentru orice tip de oglinzi comandate: simple, antichizate, cu retroiluminare LED, oglinda bronze sau normala, cu manere din sticla lucrate manual sau in combinatie cu alte materiale etc.

Cream arta prin proiectele noastre! Placam cu oglinzi decorative suprafete diverse: grinzi, tavane, usi, biblioteci, exclusiv la comanda. Proiectele realizate sunt marturie a experientei noastre, a pasiunii cu care lucram si creativitatii cu care innobilam fiecare proiect.

Hai sa discutam!

We sell luxury! Interesat? Te asteptam sa ne contactezi!