Beneficii pentru clienti

Toate produsele regasite aici sunt 100% un concept original, creatii semnate de artistul Iulian Bordianu. Sticla este suflata manual, finisajele si detaliile sunt lucrare manuala, astfel ca fiecare produs in parte castiga statut de original, negresit.

Intrucat fiecare produs este lucrat manual, personalizarea poate fi o dorinta a dumneavoastra, pentru ca ceea ce cumparati sa fie cu adevarat special. In acest sens puteti solicita gravarea. In astfel de cazuri se aplica alte conditii de livrare, termenul de executie fiind prelungit. De asemenea, produsele personalizate nu pot fi returnate.

In cazul in care comanda dumneavoastra depaseste 1000 de lei transportul este gratuit. Pentru toate comenzile sub acest prag, transportul este taxat, in functie de distante. Acest cost va fi afisat inainte de a finaliza comanda.

Aparte de produsele personalizate, comenzi speciale, poate fi solicitat returul unei comenzi, in termen de maximum 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului. Acest lucru va fi posibil prin completarea formularului specific de retur si prin informarea in scris adresata noua.

Ne asiguram ca produsele vor fi bine ambalate, pentru a ajunge in perfecta stare la destinatie. Sticla este fragila si astfel poate avea de suferit pe durata transportului. Ne vom asigura ca folosim produse de calitate si ambalaje corespunzatoare care sa protejeze sticla